Game Crashes when trying to Load Condo


#1

I’m pretty sure I know why this is happening, just not how I can fix it.
I tried to use a launch command to try to be able to load all textures in semi-decent quality to take some screenshots, but the game kept crashing upon trying to load, so i removed the command, and it kept happening. I don’t know how to fix this. Please help

For the record, the command was ‘-NOTEXTURESTREAMING’


#2

Can you post your crash dump? Otherwise I can’t figure anything out.


#3
<?xml version="1.0" encoding="UTF-8"?>
<FGenericCrashContext>
<RuntimeProperties>
<CrashVersion>3</CrashVersion>
<CrashGUID>UE4CC-Windows-0.6.0.1-EB04E9724B3ECC57644CA3AD5BD02490_0000</CrashGUID>
<ProcessId>12996</ProcessId>
<IsInternalBuild>false</IsInternalBuild>
<IsPerforceBuild>false</IsPerforceBuild>
<IsSourceDistribution>false</IsSourceDistribution>
<IsEnsure>false</IsEnsure>
<IsAssert>true</IsAssert>
<CrashType>Assert</CrashType>
<SecondsSinceStart>45</SecondsSinceStart>
<TowerUniteVersion>0.6.0.1</TowerUniteVersion>
<GameName>UE4-Tower</GameName>
<ExecutableName>Tower-Win64-Shipping</ExecutableName>
<BuildConfiguration>Shipping</BuildConfiguration>
<GameSessionID></GameSessionID>
<PlatformName>WindowsNoEditor</PlatformName>
<PlatformNameIni>Windows</PlatformNameIni>
<EngineMode>Game</EngineMode>
<EngineModeEx>Unset</EngineModeEx>
<DeploymentName></DeploymentName>
<EngineVersion>4.18.2-0+++UE4+Release-4.18</EngineVersion>
<CommandLine>Tower </CommandLine>
<LanguageLCID>2057</LanguageLCID>
<AppDefaultLocale>en-GB</AppDefaultLocale>
<BuildVersion>++UE4+Release-4.18-CL-0</BuildVersion>
<IsUE4Release>true</IsUE4Release>
<UserName></UserName>
<BaseDir>C:/Program Files (x86)/Steam/steamapps/common/Tower Unite/Tower/Binaries/Win64/</BaseDir>
<RootDir>C:/Program Files (x86)/Steam/steamapps/common/Tower Unite/</RootDir>
<MachineId>F7165010403DD675C0369CA79266F295</MachineId>
<LoginId>f7165010403dd675c0369ca79266f295</LoginId>
<EpicAccountId>66e35fa9bbd840e195bacfc566333d54</EpicAccountId>
<CallStack></CallStack>
<SourceContext></SourceContext>
<UserDescription></UserDescription>
<UserActivityHint></UserActivityHint>
<ErrorMessage>LowLevelFatalError [File:C:\ci\buildAgent\work\uefork\Engine\Source\Runtime\RenderCore\Private\RenderingThread.cpp] [Line: 1015] 
GameThread timed out waiting for RenderThread after 30.00 secs
</ErrorMessage>
<CrashDumpMode>0</CrashDumpMode>
<CrashReporterMessage></CrashReporterMessage>
<Misc.NumberOfCores>4</Misc.NumberOfCores>
<Misc.NumberOfCoresIncludingHyperthreads>4</Misc.NumberOfCoresIncludingHyperthreads>
<Misc.Is64bitOperatingSystem>1</Misc.Is64bitOperatingSystem>
<Misc.CPUVendor>GenuineIntel</Misc.CPUVendor>
<Misc.CPUBrand>Intel(R) Core(TM) i5-7300HQ CPU @ 2.50GHz</Misc.CPUBrand>
<Misc.PrimaryGPUBrand>NVIDIA GeForce GTX 1060</Misc.PrimaryGPUBrand>
<Misc.OSVersionMajor>Windows 10</Misc.OSVersionMajor>
<Misc.OSVersionMinor></Misc.OSVersionMinor>
<MemoryStats.TotalPhysical>8543965184</MemoryStats.TotalPhysical>
<MemoryStats.TotalVirtual>140737488224256</MemoryStats.TotalVirtual>
<MemoryStats.PageSize>4096</MemoryStats.PageSize>
<MemoryStats.TotalPhysicalGB>8</MemoryStats.TotalPhysicalGB>
<MemoryStats.AvailablePhysical>2643755008</MemoryStats.AvailablePhysical>
<MemoryStats.AvailableVirtual>140707564744704</MemoryStats.AvailableVirtual>
<MemoryStats.UsedPhysical>3275825152</MemoryStats.UsedPhysical>
<MemoryStats.PeakUsedPhysical>5741846528</MemoryStats.PeakUsedPhysical>
<MemoryStats.UsedVirtual>28742434816</MemoryStats.UsedVirtual>
<MemoryStats.PeakUsedVirtual>28770516992</MemoryStats.PeakUsedVirtual>
<MemoryStats.bIsOOM>0</MemoryStats.bIsOOM>
<MemoryStats.OOMAllocationSize>0</MemoryStats.OOMAllocationSize>
<MemoryStats.OOMAllocationAlignment>0</MemoryStats.OOMAllocationAlignment>
</RuntimeProperties>
<PlatformProperties>
<PlatformIsRunningWindows>1</PlatformIsRunningWindows>
<PlatformCallbackResult>0</PlatformCallbackResult>
</PlatformProperties>
</FGenericCrashContext>

Is this what you were looking for?


#4

Please follow these instructions on how to provide a crash dump.


#5

https://leopard.hosting/dl/xkwgp


#6

it’s still happening but showing a different error. https://mega.nz/#!Ir4QCQjC!UpolExQvnwOXCYVadmcCjrRA2cfhzNkJnA38YqT-jtU


#7

Is there any update on this?


#8

Same here… Just started today :frowning:

http://biscuitservers.net/tower/crash.zip